Τοπικά

MAGNΑthlon υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Σήμερα και αύριο, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile», ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ υπό την αιγίδα του δήμου Βόλου.

Ο αγώνας για ακόμη μια χρονιά θα στηρίξει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 18 χρόνια προσφοράς στα παιδιά του Βόλου.

Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει σήμερα περίπου στις 11:00 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή στην παραλία του Βόλου από τις 10:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή. Ο αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρών στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας μέλη και φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

«Ας στηρίξουμε τον αγώνα με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας. Ας τρέξουμε για την ΕΛΕΠΑΠ στην παραλία του Βόλου», είναι το ευρύ κάλεσμα που απευθύνουν οι διοργανωτές.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com, στo www.facebook.com/magnathlon ή https://www.facebook.com/elepap.volou

καθώς και στα τηλέφωνα της ΕΛΕΠΑΠ 24280-97098 & 24280-97030.

Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα στο σημείο εκκίνησης.

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα για ότι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών. Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου.

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 2016

Σάββατο 24-09-2016 – Κολύμβηση

Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των Αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και οι αποστάσεις θα είναι:

– 5.000 μέτρα (10 ευρώ)

– 2.500 μέτρα (10 ευρώ)

– 1.000 μέτρα (5 ευρώ)

Κυριακή 25-09-2016 – Τρέξιμο

Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα Πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:

– Δρόμος 10.000 μέτρα (10 ευρώ)

– Δρόμος 5.000 μέτρα (10 ευρώ)

– Δρόμος 1.000 μέτρα «ανοιχτός αγώνας για μικρούς και μεγάλους» (3 ευρώ)