Σκληρές μάχες για τη σωτηρία για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση ΑΕΛ-Αστέρα να κλέβει την παράσταση.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και οι τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό (9/5) πρόγραμμα για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, καθώς μόνο ο πρώτος της βαθμολογίας Ατρόμητος μπορεί να θεωρηθεί άνετος βαθμολογικά.
Τα φώτα πέφτουν στον κάμπο, όπου η ουραγός ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον προτελευταίο Αστέρα ΑΚΤΟΡ (17:00, Cosmote Sport 1) που βρίσκεται τρεις βαθμούς ψηλότερα, με τους Θεσσαλούς να αγνοούν τη νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές (0-6-5), μετά την ισοφάρισή τους στις καθυστερήσεις στις Σέρρες και τους Αρκάδες να έρχονται από την επιβλητική νίκη επί του Ατρομήτου.
Σημαντικό παιχνίδι όμως και στις Σέρρες, καθώς ο Πανσερραϊκός που ισοβαθμεί με τον Αστέρα αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη, υποδέχεται την Κηφισιά (16:00, Novasports 2) που έρχεται από μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο, αλλά δεν μπορεί να… ξενοιάσει ακόμα, παρά το +6 που έχει.
Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί πλέον ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και δοκιμάζεται στο Περιστέρι (19:30, Novasports Prime)













