Αθλητικά

Mάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με το Noor 1!

Στοιχεία στις αρχές έχει δώσει προστατευόμενος μάρτυρας, τα οποία εμπλέκουν εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με το Noor 1 ύστερα από συνάντηση με δύο προφυλακισμένους της υπόθεσης του ναρκοπλοίου στο Ντουμπάι.

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ένας προστατευόμενος μάρτυρας του Noor 1 αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με δύο προφυλακισμένους της υπόθεσης του ναρκοπλοίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο το 2013 σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Ο μάρτυρας έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στις αρχές, όπου εμπλέκουν τους τρεις άνδρες, ενώ στην επικοινωνία που είχε με την εκπομπή είπε για την συνάντησή τους στο Ντουμπάι: «Εκεί συναντήθηκαν ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον ) Έλληνες προφυλακισμένοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χ Μοχάμεντ και ο Έλληνας δικηγόρος Ε.Μ. Το βράδυ δείπνησαν στο BUDHA BAR του Ντουμπάι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από τον Μοχάμεντ.

Στη συνέχεια ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μετέβη στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κορέα όπου θα παραλάμβανε δυο πλοία. Παρότι είχε κάνει check-in , του ζήτησαν τηλεφωνικώς να γυρίσει πίσω, όπως και έγινε. Έτσι παρέμεινε στο Ντουμπάι άλλη μια εβδομάδα. Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε η συνεργασία τους για λαθρεμπορία καυσίμων. Από τότε ο προφυλακισμένος Κ και ο συνεργάτης του εφοπλιστή πρόεδρου ΠΑΕ, ο Ν.Σ επισκέπτονταν συχνά και εναλλάξ το Ντουμπάι, διενεργώντας λαθρεμπορία καυσίμων.

Το 2013 ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με κάλεσε δυο φορές στο σκάφος του και μια φορά στο σπίτι του. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε και να ιδρύσω μια εταιρία με δραστηριότητες πανομοιότυπες με αυτές της εταιρίας Χ, αλλά εγώ αρνήθηκα. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή γνώριζε την μετοχική εμπλοκή του προφυλακισμένοι Κ στο Noor-One. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μου ανέφερε προσωπικά ότι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πορεία των δραστηριοτήτων του Noor-One καθόλη τη διάρκεια και από την πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το πλοίο».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com