Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 15:56
ΒόλοςΤοπικά

Λήξαν το επεισόδιο Αχ. Μπέου με πολίτη στη διάρκεια εργασιών στην Αλλη Μεριά – Ο διάλογος μπροστά στην κάμερα (βίντεο)


Επεισόδιο με νεαρό πολίτη, που μαζί με μια μικρή ομάδα κατοίκων της Αλλης Μεριάς, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες για αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου στην Άλλη Μεριά, μοναδικής οδού επικοινωνίας πλέον με το Πήλιο, άρα ζωτικής σημασίας για τις ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το θέμα διευθετήθηκε μετά από συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του Δημάρχου, που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η (κακή) τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…