Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023 08:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Μία μάνα δεν θα σκότωνε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»


«Κλαρινογαμπρό» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τον Μάνο Δασκαλάκη, λίγο πριν τον εξετάσει ως μάρτυρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

«Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη.

Όπως είπε, ο Μάνος Δασκαλάκης θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις του. «Να περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω έχει ενδιαφέρον. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους» είπε με νόημα, προσθέτοντας: «Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά».

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι «η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα, κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων διατυπώνονται κατηγορίες».

Επίσης, ο κ. Κούγιας εξαπέλυσε για άλλη μια φορά επίθεση στους ιατροδικαστές Σπανουδάκη, Γαλεντέρη και Λέων, σχολιάζοντας ότι «βγαίνουν και κάνουν σχόλια χωρίς να έχουν κάνει την ιατροδικαστική εξέταση».