Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:02
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ισόβια στον Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης, ελεύθερη η μητέρα της -Οι ποινές που επιβλήθηκαν


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό επέβαλε το δικαστήριο στον 55χρονο ιδιοκτήτη mini market, Ηλία Μίχο. Παράλληλα του επέβαλε συνολική ποινή 41 ετών για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε.

Ποινή κάθειρξης 12 ετών για διακεκριμένη μαστροπεία και επιπλέον 12 ετών για παιδική πορνογραφία επέβαλε το δικαστήριο στον 59χρονο «Μιχάλη».

Για τη μητέρα της 12χρονης η οποία καταδικάστηκε για πλημμεληματική εκβίαση το δικαστήριο επέβαλε ποινή 20 μηνών και αναμένεται άμεσα να βρεθεί εκτός φυλακής, καθώς λόγω προφυλάκισης θεωρείται ότι έχει εκτίσει την ποινή.

Σε όλους έχουν επιβληθεί και χρηματικές ποινές.

Για τους λοιπούς καταδικασθέντες το δικαστήριο έχει επιβάλει ποινές που ξεκινούν από 13 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη.

Νωρίτερα σήμερα, το δικαστήριο είχε πει «όχι» στην αναγνώριση ελαφρυντικών για τον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση του Κολωνού, μια απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από δικαστές και ενόρκους.

Κατά πλειοψηφία 6-1, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά ούτε στη μητέρα της 12χρονης, ενώ ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά ούτε στον 59χρονο «Μιχάλη».

Στους υπόλοιπους 17 καταδικασθέντες αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Το δικαστήριο έχει διακόψει για τη λήψη απόφασης επί των ποινών