Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:24
Κόσμος

Καταδικάστηκε η 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή


Η McKenna Kindred, πρώην καθηγήτρια σε σχολείο της Ουάσινγκτον, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή, ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 700 δολαρίων και κρίθηκε απαραίτητο να εγγραφεί στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Η σχέση ανάμεσα στην 25χρονη εκπαιδευτικό και τον ανήλικο μαθητή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 αφού το θύμα βρήκε τον λογαριασμό της στο Instagram. Τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς και ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε ταξίδι για κυνήγι, ο μαθητής πήγε στο σπίτι της 25χρονης όπου και έκαναν σεξ.

«Λυπάμαι πραγματικά»

«Λυπάμαι πραγματικά για τις πράξεις μου. Γνωρίζω ότι η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά πιεστική για όλους τους εμπλεκόμενους. Ως αποτέλεσμα των πράξεών μου έχασα την καριέρα μου, τις πολύτιμες φιλίες μου, τις ελευθερίες μου και έχω απογοητεύσει αμέτρητους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Η ψυχική μου υγεία έχει επίσης επηρεαστεί σοβαρά από το γεγονός. Νιώθω βαθιά ντροπή για τον πόνο που προκάλεσα» σημείωσε η 25χρονη McKenna Kindred.

Η μητέρα του ανήλικου έκανε λόγο για κατάχρηση εξουσίας από την εκπαιδευτικό.

Ήταν πέρυσι που η McKenna Kindred παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο στο Spokane Valley. Η παραίτησή της ήρθε αφού οι συμμαθητές του θύματος ενημέρωσουν τους υπεύθυνους του σχολείου ότι αυτός και η καθηγήτριά του επικοινωνούσαν ανάρμοστα μέσω social media.

Η καθηγήτρια και ο ανήλικος μαθητής αρνήθηκαν αρχικά ότι είχαν σεξουαλική σχέση. Τα μηνύματα που ανακτήθηκαν από τις συσκευές τους δεν περιείχαν ακατάλληλες φωτογραφίες, ενώ κάποια από αυτά περιείχαν αναφορές για αυνανισμό.