1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 00:59
Χωρίς κατηγορία

Καπουτζίδης: Όποιοι σταμάτησαν να με εκτιμούν επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου


Για την απόφαση του να κάνει coming out, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (11/1) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης «άνοιξε» την καρδιά του στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, τονίζοντας πως «το τίμημα τού φαίνεται ασήμαντο».

«Μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out και ήθελα πάρα πολύ να το πληρώσω γιατί κατά κάποιο τρόπο λίγο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που εσύ, πρωτίστως, θα ήθελες να απομακρυνθείς. Δηλαδή κι αν έχω χάσει ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, με στενοχωρεί ότι ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στενοχωρεί ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν αποφασίζεις να είσαι αρκετά καθαρός, ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου θα βρεθείς μέσα και σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάω με όλα αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν τελικά φτιαγμένος για να πάω με όλα γιατί έχω περάσει την περίοδο που προσπαθούσα να πάω με όλα και δεν ήταν μια καλή περίοδος».

«Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να…»

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ορίζει ο ίδιος την τύχη του, την πορεία του και την ιστορία που θα πει. «Ας πούμε και την αλήθεια για έναν νέο ηθοποιό, ο οποίος μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω κατά κάποιο τρόπο ο ίδιος την τύχη μου, την πορεία μου και την ιστορία που θα πω οπότε είναι κάποιος αλλιώς τα πράγματα».

«Δεν κρίνω όμως καθόλου αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, το ότι δεν κρίνω καθόλου και να το πούνε όποτε θέλουν και, αν δεν μπορέσουν να το πουνε ποτέ, ας μην το πούν. Δεν θέλω όμως να κρίνουν και αυτοί εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν αυτοί εμένα και δεν μπορούν να μου πουν «έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο». Θα μιλήσω όσο θέλω και εσύ δεν θα μιλήσεις αφού δεν θέλεις να μιλήσεις», κατέληξε.