Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:15
ΒόλοςΤοπικά

Καλά Νερά: 32χρονος σε καυγά μαχαίρωσε γείτονά του – ο δράστης αναζητείται


Στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου σήμανε συ￾ναγερμός, με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά το επεισόδιο απομακρύν￾θηκε από την περιοχή με αυτοκίνητο, γκρι χρώματος, μαζί με τον πατέρα του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας, τραυματίστηκε μετά από επίθεση ομοεθνούς του ηλικίας 32
ετών, που τον έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο. Ο παθών είναι επιχειρηματίας, διαμένει επί σειρά ετών στα Καλά Νερά με την οικογένειά του. Είναι άν￾θρωπος ήσυχος με χαμηλό προφίλ.

Είναι άγνωστο γιατί οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, με την Αστυνομία να αναζητεί τι ακριβώς συνέβη. Παθών και δράστης δεν έχουν συγγενική σχέση, όμως τα σπίτια τους γειτονεύουν και το αιματηρό επεισό￾διο σημειώθηκε έξω από αυτά με τον δράστη να βγαίνει σε εκτός ελέγχου κατάσταση και να επιτίθεται.

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής ανέφε￾ραν ότι αιτία της διαφωνίας είναι πιθανότατα μία αποθήκη, που θύμα και δράστης κατέχουν από κοινού. Οι δύο άνδρες μάλωναν για το κλειδί, όταν σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο.

Η σύζυγος του παθόντος βλέποντάς τον μέσα στα αίματα ανέλαβε να τον μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο με δικό της αυτο￾κίνητο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του 43χρονου είναι σοβαρή και ότι το βράδυ επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική
επέμβαση.

«Με μαχαίρωσαν» φέρεται να είπε ο ίδιος, όταν εισήχθη στο ΤΕΠ για την παροχή πρώτων βοηθειών, με τους γιατρούς να πέφτουν πάνω του για να τον βοηθήσουν. Η σύζυγος του τραυματία ήταν σε κατάσταση πανι￾κού και αναστατωμένη περίμενε ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Νοσοκομείο Βόλου και μετέβησαν άμεσα στο Αχιλλοπούλειο για να ενημερωθούν από τον παθόντα και τη σύζυγό του τι ακριβώς έχει συμβεί. Παράλληλα, συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.