Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024 10:33
Χωρίς κατηγορία

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και οδήγησε το ζευγάρι στην αποχώρηση


Για ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου ήρθε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όπως πάντα, δε, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε κανονικά στη θέση τους στην κριτική επιτροπή.
Για ένα ζευγάρι όμως έμελλε αυτή η νύχτα να είναι και η τελευταία που θα τραγουδούσε στη σκηνή του J2US. Έτσι, λίγο πριν το ρολόι δείξει ξανά 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από το μουσικό σόου.

Και μπορεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα να βρέθηκαν σε αυτό το live ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast και στην τελευταία θέση βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο αλλά πάντα τον τελευταίο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Γι’ αυτό και το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US στο 9ο live είναι… η Εύη Δρούτσα με τον Μπο. «Τι να κάνουμε, έχουμε συνέχεια εμείς. Θα ερχόμαστε να σας βλέπουμε» τόνισε, με νόημα, η δημοφιλής στιχουργός στον παρουσιαστή και παραγωγό της εκπομπής.