Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 12:31
ΒόλοςΤοπικά

Ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για τις τάσεις στο λιανικό εμπόριο


Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου έχει την τιμή και την χαρά να προσκαλέσει όλους τους εμπόρους κι επιχειρηματίες της πόλης μας σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» , η οποία θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στις 12:00 μ.μ. , στην αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort Hotel (Αγριά Βόλου).

Η Ημερίδα διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογος Βόλου και την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με την παρουσίαση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας & του Ινστιτούτου Εμπορίου & Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ με σκοπό να αναδείξει τις προοπτικές εξέλιξης του σύγχρονου εμπορίου και πως εμπορικές επιχειρήσεις υιοθετούν τις νέες τάσεις, τις νέες τεχνολογίες που έχουν αλλάξει ριζικά το εμπόριο και την οικονομία γενικότερα, υποστηρίζουν την καλλιέργεια και εφαρμογή της νέας ψηφιακής κουλτούρας. Η ενημερωτική ημερίδα αφορά τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, τις προκλήσεις και τις προοπτικές που διαμορφώνονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στην ημερίδα θα παρευρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Καρανίκας Γεώργιος , οι Πρόεδροι κι οι αντιπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας.

Ομιλητές της Ημερίδας:
Μιλένα Παναγιωτοπούλου, European Affairs Policy Officer της ΕΣΕΕ
Δρ. Μανόλης Μανιούδης, Οικονομικός αναλυτής του ΙΝ.ΕΜ.Υ.-ΕΣΕΕ
Σχολιασμός Βάλια Αρανίτου, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Επιστημονική Διευθύντρια του ΙΝ.ΕΜ.Υ.-ΕΣΕΕ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com