Ψυχαγωγία

Η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου από το MasterChef αποκαλύπτει: Μας απειλούν και μας αποκαλούν ανώμαλες

Η δήλωση της Κατερίνας Λένη -μια μέρα πριν αποχωρήσει από το διαγωνισμό- ότι η βίγκαν Ντέμη σηκώνεται μέσα στη νύχτα και τρώει σαλάμια και τυριά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συντρόφου της Άλκηστις Αλεξανδράκη.

Ξεκαθάρισε πως στο σπίτι του ριάλιτι φρόντιζε η παραγωγή να υπάρχουν ειδικά αλλαντικά, τυριά, ακόμη και γάλατα για χορτοφάγους.

Στη συνέχεια, η Άλκηστις έθιξε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουν μαζί με τη Ντέμη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο MasterChef 4. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως δέχονται απειλές στα social media, τις αποκαλούν ανώμαλες και τους εύχονται να κλείσει το μαγαζί που έχουν.

«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com