1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 12:09
Αθλητικά

Η ΕΠΟ καταγγέλλει Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA!


Φαίνεται πως θα υπάρξει και… τρίτο ημίχρονο στα όσα συνέβησαν σήμερα (27/03) στη σύσκεψη κορυφής του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην κόντρα, πιο συγκεκριμένα, των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ!

Η ΕΠΟ, έχοντας στην κατοχή της βιντεοσκοπημένο υλικό, αλλά και και καταγεγραμμένους τους διαλόγους της σημερινής σύσκεψης των «6», φημολογείται έντονα ότι θα καταγγείλει στα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών και τον εκ των αντιπροέδρων του συλλόγου!

Είναι μία σκέψη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, που αιωρείται στην ομοσπονδία και μένει να δούμε αν θα πάρει σάρκα και οστά. Η καταγγελία θα αφορά τις ύβρεις, με χυδαίες, μάλιστα, εκφράσεις και τις επιθέσεις προς Μπένετ και Μπαλτάκο, αλλά και για το απίστευτο σκηνικό με τη φούστα, που πέταξε ο Καραπαπάς στον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Σημειώνεται πως στα χέρια της ομοσπονδίας υπάρχουν βιντεοσκοπημένα τα πάντα, καθώς επίσης έχουν καταγραφεί και οι διάλογοι της συνάντησης και αυτό το υλικό αναμένεται να φτάσει στα χέρια της FIFA και της UEFA.