1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 22:32
LIFE

H Τζόυς Ευείδη διαψεύδει…


Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και την θέλουν να έχει εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον ηθοποιό, Μανώλη Κλωνάρη, σχολίασε η Τζόυς Ευείδη, σε συνέντευξη της στο «Join Us».

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Μπρούσκο», διέψευσε τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «μόνη σαν τον λεμόνι». Μάλιστα, δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκεια της.

«Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω. Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει», είπε η ηθοποιός.