1 2
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024 17:02
LIFE

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» on air για το θάνατο της μητέρας του


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Λουκά, ο οποίος διαγωνίσθηκε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης, αλλά δεν κατάφερε περάσει στην επόμενη φάση και να πάρει τη μαύρη ποδιά, ο παρουσιαστής συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος Λουκάς, όμως, συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία του, μιλώντας για την περίοδο που έδινε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικητής.

Σήμερα, μιλώντας με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσε έντονα συναισθήματα με την ιστορία του και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έχασε την μητέρα του από καρκίνο.

Ο παρουσιαστής λύγισε στον αέρα της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά αμέσως συγγνώμη, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους συναδέλφους της να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο