Ψυχαγωγία

Γιάννης Στάνκογλου: Επιστρέφει στις «Αγριες Μέλισσες» μετά την αυτοκτονία

Μπορεί ως «Θωμάς Κυπραίος» να αυτοκτόνησε στις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο όπως ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου», η τελευταία του σκηνή δεν ήταν αυτή που είδαμε την Παρασκευή, αλλά αυτή που θα δούμε απόψε στις 22:00.

«Δε θα υπάρξει επιστροφή Κυπραίου στη σειρά. Υπάρχει εξομολόγηση. Εμφανίζομαι στο επόμενο επεισόδιο και θα δούμε το τι έχει ειπωθεί με τον Νέστορα. Έρχεται η τελευταία σκηνή» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. Όσον αφορά για την σκηνή που αυτοκτόνησε, ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε: «Η τελευταία σκηνή στις Άγριες Μέλισσες γυρίστηκε σχεδόν με ένα take. Είχε ένα γενικό και δυο κοντινά. Ένα του Ορκόπουλου και ένα δικό μου. Εγώ προσωπικά είμαι ή του πρώτου take ή του 17ου».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star, λοιπόν, απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον σπαρακτικό μονόλογο του Θωμά στον Νέστορα, αυτήν που δεν προβλήθηκε την Παρασκευή. Αυτή θα είναι και η τελευταία σκηνή του ηθοποιού στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Στάνκογλου φεύγει και έρχεται ο Πανταζάρας στις «Άγριες Μέλισσες»

ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα ενσαρκώσει τον Τάκη Δοξαρά. Mπουζουξής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη». Θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα, και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της. Είναι καταφερτζής, μαλαγάνας και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, και με το καλό και με το άγριο, αν χρειαστεί. Θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη σχέση με τη Δρόσω και θα δώσει μάχη για να την κρατήσει κοντά του.

argyris_pantazaras.jpg