Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025 09:13
ΒόλοςΤοπικά

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου 8χρονος






Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίστηκε ένα 8χρονο αγόρι από την Αλόννησο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Τη διακομιδή του αγοριού που αντιμετωπίζει παθολογικό πρόβλημα ανέλαβε το σκάφος «Αξιον Εστί», το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου στις 7 το απόγευμα.

Το ανήλικο παιδί παρέλαβε ασθενοφόρο και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.




ΜαγνησίαΤοπικά

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου 8χρονο κορίτσι μετά από πτώση

default





Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Σκόπελο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι είχε πτώση από χαμηλό ύψος, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό. Τη διακομιδή του ανέλαβε το σκάφος «Αξιον Εστί», το οποίο κατέπλευσε στις 18:10 στο λιμάνι του Βόλου.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.