Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Ελλάδα > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Επισπεύδεται ο ανασχηματισμός, πιθανώς σήμερα ή αύριο, μικρές αλλαγές και αναπληρώσεις θέσεων
Η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι επιταχύνει τις αποφάσεις του για τον ανασχηματισμό, ενώ ρόλο στην εξίσωση φαίνεται ότι παίζει και η παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος Θύμιου Μπακογιάννη και το κενό που ανοίγεται πλέον στο χαρτοφυλάκιο της χωροταξίας.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης προσανατολίζεται σε πιο σημειακές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητες μετακίνησης του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη από τη θέση του. Οι αλλαγές θα γίνουν σήμερα ή το αργότερο αύριο. Την ίδια ώρα, ο Τάσος Χατζηβασιλείου φαίνεται να επιστρέφει στο υπουργείο Εξωτερικών ως υφυπουργός.













