ΒόλοςΤοπικά

Επείγουσα έκκληση για αίμα για 45χρονο από την ΟΕΒΕΜ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων της, πέραν των συνδικαλιστικών της σκοπών, χθες Τετάρτη, στη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου συζητήθηκε, ένα έκτακτο θέμα.

Μέλος Σωματείου της Ομοσπονδίας, ενημέρωσε το ΔΣ για 45χρονο, η υγεία του οποίου βρίσκεται σε κρίσιμη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα 20 φιάλες αίμα. Προκειμένου να βοηθηθεί ο ασθενής αυτός, το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει έκκληση σε όλα τα Σωματεία-Μέλη αλλά και μη μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και λοιπούς φορείς να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία, από την οποία θα τηρηθεί το προσωπικό απόρρητο.

Οπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ, «Απαιτείται στις δύσκολες στιγμές το κοινωνικό πρόσημο να είναι πάντα έντονο. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να συμπαρίσταται σε κάθε μέλος για κάθε είδους πρόβλημα. Η Μαγνησία είναι μια αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένη περιοχή. Ζητείται από όποιον μπορεί να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο του, προκειμένου να βοηθήσει έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Είναι πράξη ζωής, το αίμα δεν έχει τιμή και ας μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Είναι πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!».

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΟΕΒΕΜ, Παύλου Μελά 43-45, 1ος όροφος, Τηλ. 24210 – 32780. Ώρα 09.00 – 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.