1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 20:36
ΜαγνησίαΤοπικά

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο Καράβωμα για ηλικιωμένο ου έκοβε ξύλα


Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε χθες το απόγευμα για τη μεταφορά στο Νοσοκομείο άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του εξαιτίας πτώσης δέντρου στην περιοχή κοντά στο Καράβωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος υλοτόμος εκτελούσε εργασίες το απόγευμα σε σημείο το οποίο απείχε περίπου 300 μέτρα από τον κοντινότερο δρόμο, όταν, ξαφνικά έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι από δέντρο και τον χτύπησε.

Ο τραυματισμένος άνδρας ο οποίος είχε τις αισθήσεις φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, να ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει και να τον παραδώσει στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, ώστε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Αμέσως ξεκίνησαν από τον Βόλο πέντε άνδρες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ συνδρομή με πεζοπόρο αποτελούμενο από πέντε πυροσβέστες παρείχε και το κλιμάκιο της ΒΙΠΕ.

Το έδαφος δεν ήταν δύσβατο, ωστόσο, απείχε αρκετά μέτρα από τον δρόμο. Τελικά οι πυροσβέστες τον τοποθέτησαν σε φορείο και τον οδήγησαν στο ασθενοφόρο του περίμενε για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο.