Αθλητικά

Εντυπωσιάζει η Κ-17 του Βόλου στα πρώτα φιλικά..

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας της Κ-17 του Βόλου υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ακτσιαλή και των άμεσων συνεργατών του Θανάση Νατσικόπουλου και Παναγιώτη Καραγγέλη. Οι διπλές προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται κανονικά ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής της Κ-17 και των 25 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την φετινή ομάδα του Βόλου που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League είναι ενθαρρυντικά και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στα τρία πρώτα φιλικά που έδωσε η ομάδα επικράτησε της Α.Ε Διμηνίου με σκορ 6-1, του Μαγνησιακού με 3-1 και στο πιο δύσκολο από τα τρία φιλικά, με την έμπειρη  Αγία Άννα, με 2-0.

Συνέχεια δυνατών φιλικών για την Κ-19 Βόλου.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη η Κ-19 του Βόλου αγωνίστηκε με την ιστορική Καλαμάτα, ομάδα Γ’ εθνικής που προετοιμάζεται στην Πορταριά. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, αφού η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 32’ ενώ ο Βόλος ισοφάρισε στο 49’ με τον Σιόβα. Η Κ-19 του Βόλου είχε πολύ υψηλή απόδοση, πίεσε αρκετά την άμυνα της Καλαμάτας, έφτασε 3-4 φορές κοντά σε δεύτερο τέρμα με πιο σημαντική ευκαιρία το χαμένο πέναλντι του Σιόβα(68’) που είχε κερδίσει καθαρά με ατομική προσπάθεια ο Κατσαγεωργίου.  Επίσης σήμερα(Σάββατο) η Κ-19 έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Μαγνησιακό(9-0), πετυχαίνοντας αρκετά όμορφα γκόλ, με τον κόουτς Ξηρόφωτο να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν λιγότερο στο μάτς της Τετάρτης. Τέλος, η προετοιμασία των ‘μικρών’ συνεχίζεται πυρετωδώς, με διπλές προπονήσεις ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Super League που θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.