Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:59
LIFE

Έλεος: Μάχη για μια θέση πάρκινγκ με τη γυναίκα κώνο


Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24/1) στο MEGA, η εκπομπή «Έλεος». Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξένησαν τον Αντώνη Σρόιτερ και υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους με δύσκολες ερωτήσεις, ενώ από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές.

Το τηλεοπτικό «Podcast!», μία ξεχωριστή ενότητα της εκπομπής, αφορά συμβουλές ζωής από τους παρουσιαστές σε όσους τις έχουν ανάγκη, όπως η Σοφία.

Η 34χρονη, που μένει στην Αθήνα, μίλησε για το ζήτημα με το πάρκινγκ, που αντιμετωπίζει στη γειτονιά της, και εξέφρασε τον προβληματισμό της. «Για να παρκάρεις πρέπει να κάνεις τάμα κάθε μέρα. Κάποιες φορές κάνω μία ώρα μέχρι να βρω κενή θέση και την επόμενη μέρα κάνω δύο ώρες για να βρω που έχω παρκάρει», είπε αρχικά.

Αυτό όμως που την εξοργίζει είναι η συμπεριφορά του γείτονά της. «Δε φτάνει που έχει μονίμως το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι του, όποτε το παίρνει χρησιμοποιεί τη γυναίκα του να κάθεται ως κώνος  για να φυλάει τη θέση και να τη βρει όταν επιστρέψει», σημείωσε, με την Αννίτα Πάνια να σχολιάζει με χιούμορ «είναι η γυναίκα κώνος».

«Μπορεί να κάθεται εκεί και για δύο ώρες. Και δεν είναι μόνο ότι κάθεται. Τη μία φορά έπλεκε, την άλλη φορά καθάριζε φασολάκια», περιέγραψε η ίδια.

«Καταλαβαίνω το θέμα σου αλλά μπαίνω και στην προσωπικότητα της γυναίκας κώνου. Είναι normal η συμπεριφορά της;», ρώτησε η παρουσιάστρια, για να λάβει την απάντηση: «Είναι φυσιολογική. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Είναι συνταξιούχοι, δεν έχουν τι να κάνουν».

«Έχει πλάκα αλλά δεν έχει κι όλας. Έτσι την είδε και πρέπει να σεβαστείς και εσύ αυτό που κάνει. Αν δεν ήταν η γυναίκα κώνος θα ήταν κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Φροντίζει για τον άντρα της, την οικογένειά της, της δίνει μια χαρά. Αισθάνεται δημιουργική και ότι κάνει κάτι», σχολίασε η Αννίτα Πάνια και πέρασε στην επόμενη γραμμή.