Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023 15:21
Αθλητικά

«Είναι τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται οι ”Big-4” για δήθεν αδικίες σε βάρος τους»


Ο Βόλος εξαπέλυσε επίθεση σε Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σχετικά με το χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με το θέμα της διαιτησίας (ορισμοί, αποφάσεις κλπ.) κάνοντας λόγο για «θέατρο του παραλόγου.

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του «Big-4» του ελληνικού ποδοσφαίρου κατηγορώντας τους για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ και τις αποφάσεις αυτών το οποίο βλάπτει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα το χαρακτήρισε «θέατρο του παραλόγου».

Ακόμη επεσήμανε πως είναι τουλάχιστον αστείο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ να μιλούν για δήθεν αδικίες σε βάρος τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τους λεγόμενους “big 4” του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, που πραγματικά αποδεικνύεται καταστροφικό για το ίδιο το άθλημα και έχει αναπόφευκτα δυσμενή αντίκτυπο τόσο στον φίλαθλο κόσμο, όσο και στην κοινωνία, συνολικά.

Αλήθεια όλοι αυτοί που εκπροσωπούν τους λεγόμενους “big 4” έχουν αναρωτηθεί ποτέ τι κακό έχουν προκαλέσει διαχρονικά με τις ενέργειές τους σε βάρος του ποδοσφαίρου μας;

Έχουν ποτέ αναρωτηθεί, ο καθένας τους ξεχωριστά, πόσες φορές, άλλος λίγος , άλλος πολύ, πέτυχαν να αδικηθούν κατάφωρα και προκλητικά οι αντίπαλοί τους για να πάρουν εκείνοι το αποτέλεσμα που ήθελαν;

Έχουν αλήθεια συνειδητοποιήσει ποια αθέμιτα μέσα έχουν χρησιμοποιήσει προκειμένου να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΕΠΟ και άρα, μέσω αυτής, να ελέγξουν την διαιτησία και τις τύχες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου;

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ατέρμονο γαϊτανάκι που στήνεται με στόχο την 1η και 2η θέση του πρωταθλήματος, όχι βεβαίως μόνο για το γόητρο και τη δόξα, αλλά και τον πακτωλό των χρημάτων που οι θέσεις αυτές επιφέρουν.

Όμως όλοι οι υπόλοιποι, εμείς που αγαπούμε και υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, θα παραμείνουμε άπραγοι και άβουλοι θεατές; Θα ανεχόμαστε να εκτυλίσσονται καθημερινά συμπεριφορές που νομοτελειακά γεννούν βίαιες αντιδράσεις και πληγώνουν βαθιά το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο;

Έστω και τώρα, λοιπόν, την ύστατη ώρα, όλοι αυτοί που δημιουργούν αυτές τις απαράδεκτες και καταστροφικές για το ποδόσφαιρο καταστάσεις, ας αναλογιστούν ποιο έγκλημα διαπράττουν και ας χαμηλώσουν τους τόνους, ας ηρεμήσουν και ας ασχοληθούν με την ουσία του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς παγκοσμίως αθλήματος. Είναι απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας, των φιλάθλων και όλων όσων αγαπούν το άθλημα και επιζητούν την ανάπτυξή του, μέσα από συνθήκες ισονομίας και υγιούς ανταγωνισμού.

Και ας αντιληφθούν ότι είναι τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους. Τουλάχιστον αστείο. Ας μας πουν πότε, γιατί και από ποιους…»
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com