Κόσμος

Δραματικό βίντεο: Τον χτύπησε κεραυνός, κάηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες του και όμως επέζησε!

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένας 27χρονος στο Τέξας που είχε βγάλει βόλτα τους σκύλους του και τον χτύπησε κεραυνός με αποτέλεσμα να εκραγούν τα παπούτσια και οι κάλτσες του και να ανοίξει τρύπα στο έδαφος!

Μία υπάλληλος από γειτονικό ιατρείο μικρών ζώων στην περιοχή Σπρινγκς της κομητείας Χάρις του Τέξας, που είδε τον κεραυνό να πέφτει στον Άλεξ Κορία, έτρεξε να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει καρδιοπνευμνονική ανάνηψη καθώς ο 27χρονος μηχανικός είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε σταματήσει η καρδιά του να λειτουργεί. Με πολλές προσπάθειες κατάφερε να τον συνεφέρει.

Η στιγμή που ο κεραυνός τινάζει τον 27χρονο στον αέρα

Οι πιθανότητες να κεραυνοβοληθεί κάποιος είναι μία στις 15.300 σύμφωνα με την αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ακόμη μικρότερες να καταγραφεί ένα τέτοιο συμβάν σε βίντεο, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη.

«Δεν θυμάμαι πώς με χτύπησε ο κεραυνός», είπε ο τυχερός στην ατυχία του 27χρονος σε τοπικό δίκτυο. «Η οικογένειά μου με ρώτησε αν ήθελα να δω το βίντεο κι ήταν πραγματικά περίεργο να το βλέπω να συμβαίνει σε μένα», πρόσθεσε.

Το βίντεο δείχνει έναν μικρό κεραυνό να εμφανίζεται από το πουθενά και να χτυπά το τσιμέντο ακριβώς πίσω από το σημείο που βρισκόταν ο Κορέα. Ο Τεξανός έπεσε αμέσως προς τα πίσω και σωριάστηκε αναίσθητος. «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνώ μέσα στο ελικόπτερο που μετέφερε στο νοσοκομείο και να μου λένε ότι με χτύπησε κεραυνός», είπε. Το αριστερό του μάτι παραμένει μαυρισμένο και κλειστό, όχι όμως από το ηλεκτρικό ρεύμα που διαπέρασε το πόδι του, αλλά από την πτώση το έδαφος. Έμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, αλλά πήρε εξιτήριο προχθές. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός, θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Και τώρα έχω πλέον και μια συνταρακτική ιστορία να αφηγούμαι…»

 

 

Πηγή: iefimerida.gr