Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026 12:17
ΒόλοςΤοπικά

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχή του Βόλου






Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 10.30 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΩΡΟΘΕΟΥ – ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ – ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ – ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ: AΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Φ/Β ΠΑΡΚΑ ΧΛΟΗΣ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).