Ψυχαγωγία

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Δείτε βίντεο
H ανακοίνωση για το διαζύγιο Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την Πέμπτη 15 Ιουλίου πως θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Έκτοτε και οι δυο τηρούν «σιγή ιχθύος» αποφεύγοντας να κάνουν την οποιαδήποτε σχετική δήλωση. Η Δέσποινα Βανδή έκανε τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις στην Κύπρο, όμως δεν αναφέρθηκε καθόλου στο γεγονός.

Ακόμα και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram δεν φέρει καμία αναφορά στον χωρισμό της, ενώ πριν από λίγες ώρες ανάρτησε το πρώτο της insta story με τον καλό της φίλο, Σάββα Σπαθαρίδη. Όπως φαίνεται, οι δυο τους βρίσκονταν στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

Δείτε το βίντεο:

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Την Παρασκευή, η Δέσποινα Βανδή, ταξίδεψε στην Κύπρο, ανέβηκε στην πίστα και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο τραγούδι που έγραψε τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτής και τη μουσική ο μετρ του είδους, Γιώργος Θεοφάνους, αρκετοί πρόσεξαν την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Θεοφάνους, χωρίς σχόλιο. Το βίντεο λίγων δευτερολέπτων, δείχνει τη Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή, με κλειστά τα μάτια και με πάθος να ερμηνεύει τους στίχους «δεν φεύγει απόψε άλλος ένας, μα μια ολόκληρη ζωή».

Σημειώνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε την Κύπρο, καθώς ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις σε κέντρο του νησιού. Στο πλευρό της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com