Ψυχαγωγία

David Bowie: Αφήνει στους κληρονόμους του 181 εκατ. ευρώ!

Ο χαμαιλέων της ροκ  David Bowie ήταν ένας από τους πιο πλούσιους σταρ.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο David Bowie αφήνει στους κληρονόμους του όλη την περιουσία του που υπολογίζεται σε 181 εκατομμύρια ευρώ!

Η οικογένειά του δεν κληρονομεί μόνο τα έσοδα από τις πωλήσεις των εκατομμυρίων δίσκων που έχουν πουληθεί στη διάρκεια της καριέρας του αλλά ένα νεοϋορκέζικο πολυτελές διαμέρισμα και μία βίλα στο νησί «Ile Moustique» που βρίσκεται στην Καραϊβική.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα θρηνεί τον Βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη που «έχτισε» την καριέρα του πάνω σε διαδοχικές μετενσαρκώσεις, μέσω διαφορετικών χαρακτήρων, ο διεθνής Τύπος επισημαίνει ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο David Bowie απέκτησε πολλά χρήματα γεγονός που δείχνει ότι ήταν ένας άνθρωπος με επιχειρηματικό μυαλό.

Στη διάρκεια της καριέρας του πούλησε 140 εκατομμύρια άλμπουμ.  Στην περιουσία του θα πρέπει επίσης να συνεκτιμηθούν τα έσοδα από τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν από το 2013 στην έκθεση David Bowie Is που εγκαινιάστηκε το 2013 στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους «Sunday Times», ο David Bowie και δεύτερη σύζυγος του, Ιμάν, βρίσκονταν τον περασμένο Απρίλιο στην 15η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους μουσικούς της Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, η δεύτερη σύζυγός του, μανεκέν από τη Σομαλία Ιμάν Αμντουλματζίντ και τα δύο παιδιά που απέκτησαν, Ντάνκαν και Λέξι, είναι οι κληρονόμοι του.

Το πολυτελές διαμέρισμα στη νότια πλευρά του Μανχάταν, αξίας 3,7 εκατομμυρίων ευρώ και μία βίλα στην Καραϊβική, συμπεριλαμβάνονται στην περιουσία του.

Η αξία του εξοχικού της οικογένειας, το οποίο διαθέτει έναν υπέροχο κήπο και μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων,  αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. O David Bowie ήταν χαρισματικός όχι μόνο στη μουσική, αλλά όπως, αποδεικνύει το ύψος της περιουσίας του , κι ένας μπίζνεσμαν.