Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 22:56
Άλλες Ειδήσεις

Μπουκέτο από πιτόγυρα στην αγαπημένη του – Viral το βίντεο από σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε πολλούς επιχειρηματίες να πρωτοτυπήσουν. Όπως έναν ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, που σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα μπουκέτο διαφορετικό από πιτόγυρα…

Είχε έμπνευση στη Θεσσαλονίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο κόσμος τον αντάμειψε. Τα μπουκέτα από πιτόγυρα έγιναν ανάρπαστα και από κάποια στιγμή και μετά, το σουβλατζίδικο σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες. Το στοίχημα με τους πελάτες κερδήθηκε και πλέον οι υπεύθυνοι σκέφτονται τα επόμενα βήματα που θα κάνουν. Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και βλέπετε παρακάτω, έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Το καλύτερο δώρο για ορισμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν ούτε σε ανθοπωλείο, ούτε σε ζαχαροπλαστείο αλλά σε σουβλατζίδικο. Αντί λοιπόν για μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα, κάποιοι έκαναν δώρο ένα μπουκέτο με 11 σάντουιτς με γύρο!

Γι’ αυτό το δώρο μερίμνησε κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το ψητοπωλείο ετοίμαζε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπουκέτα με 11 σάντουιτς με κρεατικό της επιλογής του πελάτη.

Τα μπουκέτα με σάντουιτς έκαναν θραύση στο μαγαζί, που αναγκάστηκε να σταματήσει τις παραγγελίες από κάποια στιγμή και μετά!

Πρόκειται για ένα νέο «πιάτο» του καταστήματος που έβγαλε φέτος για πρώτη φορά και σκοπεύει να βγάλει ξανά του χρόνου, πάλι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.