Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 12:43
LIFE

Big Brother – Θέμης: Αποκαλύπτει εάν έγινε… σεξ στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού


O Θέμης Κανέλλος ήταν σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του «Big Brother». Πριν μπει στο ριάλιτι, ο 18χρονος ασχολούνταν εκτός από το μακιγιάζ και με το Youtube, στο οποίο επέστρεψε δυναμικά. Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε μετά την αποχώρησή του από το «Big Brother» ο Θέμης, αναφέρεται φυσικά στα όσα έζησε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Ο ίδιος σχετικά με το αν έγινε σεξ στο «Big Brother» ξεκαθαρίζει: «Σεξ δε ξέρω. Μπορεί. Δε τα ξέρω εγώ αυτά… Σεξ δε νομίζω ότι παίχτηκε. Να πω την αλήθεια. Νομίζω ότι παίχτηκαν κάποια προκαταρτικά. Από ότι έχω ακούσει και αφού βγήκα. Δε θα πω από ποιους. Κάτι έχω ακούσει. Κάτι έχω πιστέψει. Κάτι και εγώ μέσα σε αυτό το δωμάτιο… Κάτι, κάτι, κάτι. Δε ξέρω. Δε μου έχουν πει ποτέ κάτι, δεν είδα κάτι εντελώς προφανές να πω ότι αυτοί…».

Ποια είναι η γνώμη του για τη Σοφία και την Άννα Μαρία; Τι συνέβη με τον Γρηγόρη; Γιατί έλειπε πολλές ώρες η Άννα Μαρία; Υπήρχαν κάμερες στις τουαλέτες; Όλα αυτά και πολλά άλλα απαντάει ο Θέμης στο βίντεο διάρκειας 1 ώρας και 13 λεπτών.

Δείτε το βίντεο:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com