1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 14:38
ΒόλοςΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Μπαράζ διαρρήξεων από 20χρονο στον Βόλο


Διέρρηξε δύο καταστήματα, από τα οποία έκλεψε χρήματα και διάφορες συσκευές, ενώ αφαίρεσε και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο 20χρονος, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των επαγγελματιών του Βόλου. Ωστόσο, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη και φαρμακερή με τον 20χρονο να πέφτει προχθές στα χέρια της Αστυνομίας.

Χθες το πρωί ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπο που τελεί κλοπές κατ’ επάγγελμα. Η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για το γεγονός ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για κλοπές και μάλιστα έχει σε βάρος του δυο-τρεις δικογραφίες από τον Μάρτιο φέτος…

Φέρεται να δήλωσε στην εισαγγελέα και στον ανακριτή όπου οδηγήθηκε χθες, πως θέλει μια ευκαιρία ακόμη στη ζωή του, ενώ φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να διέρρηξε ένα αρτοποιείο, από το ταμείο του οποίου αφαίρεσε χρήματα και μια καφετέρια, απ’ όπου αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και άλλες συσκευές, την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα. Ο 20χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για αύριο Πέμπτη, ενώ κρατείται.