ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχηγός μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού: Μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν

Συνέντευξη μέσω Skype στην αλβανική τηλεόραση έδωσε πριν από δύο ημέρες ο φερόμενος ως αρχηγός της «αλβανικής μαφίας» που κατηγορείται για πολλές εγκληματικές ενέργειες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του εφέτη ειδικού ανακριτή Ε. Νικόπουλου.

Η συνέντευξη του Αλβανού ποινικού στον τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας, μέσα από το κελί του έγινε τη στιγμή που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, υποτίθεται ότι είναι σε στενό «κλοιό» από τους υπευθύνους του υπουργείου Δικαιοσύνης για να μην συνεχίσει τις ύποπτες συνεννοήσεις του και να περιοριστεί η δράση του.

Αντιθέτως, ο Αλβανός ποινικός που έχει κατηγορηθεί και ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη  Ζαφειρόπουλου μιλά μέσα από το κελί του ισχυριζόμενος ότι είναι θύμα… πολιτικής δίωξης και ότι αποτελεί «δείγμα του τρόπου με τον οποίο σκοτώνει η ελληνική Δικαιοσύνη τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

Με τον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό να μεταφέρει ότι «ο εν λόγω κρατούμενος  είναι ένας από τους 1.670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους».

Ο 43χρονος Αλβανός ποινικός που θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της «αλβανικής μαφίας»  –σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – η οποία έχει προχωρήσει σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός φυλακών, στη συνέντευξή του ανέφερε: «ζητώ βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι.

Για κακή μας τύχη, μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα, που δεν μας εξηγεί κανείς; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι’ αυτό απευθύνομαι σε εσάς γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη.

Ζητώ από το αλβανικό κρατος να με βοηθήσει γιατί μου γίνονται πολλές αδικίες. Ζητάω το δικαστήριο, το οποίο συνεχίζεται στη Λουκάρεως στην Αθήνα, στις 21 Μαΐου 2019, να αλλάξει την σύνθεση δικαστηρίου (…)  γιατί είμαι χωρίς δικηγόρο και μου έχουν αποδώσει και μια καινούρια κατηγορία για ομάδα, στην οποία δεν έχω καμία σχέση. Ζητάω να έρθετε και να δείτε από κοντά πώς σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλων των Αλβανών στην Ελλάδα. Και άλλη μια φορά σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε».

φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής μαφίας

 

 

Πηγή: ethnos.gr