MobileΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλούσε μάρτυρες στην Νικολούλη ο δολοφόνος της Καρολάιν: «Έχει μία ευκαιρία πριν την… δικογραφία» (vid)

Tις συνομιλίες αλλά και τις απειλές του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν αποκάλυψε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Με τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε μιλήσει στα τέλη Μαϊου η Αγγελική Νικολούλη για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν,η οποία έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Η δημοσιογράφος από την συνομιλία που είχε μαζί του δημοσιοποίησε ελάχιστα πράγματα, ενώ από αυτές που που ακολούθησαν τίποτα από όσα έλεγε ο δολοφόνος της 20χρονης. Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στην εκπομπή της, τα όσα αυτός είχε πει, τα οποία δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με δύο πρόσωπα, ο οποίος από την μία ήταν ευγενικός κύριος, που όταν αυτή του ζητόύσε να τη συναντήσει την απεύφεγε και από την άλλη έναν αυστηρό με απειλητικό ύφος, όταν άκουγε μία μαρτυρία που δεν του άρεσε.

«Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη.» έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος όταν ακύρωνε ένα ακόμα από τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε με την Αγγελική Νικολούλη:«Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά».

Όταν μάλιστα έγινε λόγος για την ύπαρξη κάμερας, που θα είχε μαζί της η δημοσιογράφος, ο ίδιος πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει την συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί: «Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε» ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του.

Ωστόσο αυτό, το οποίο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αλλαγή της συμπεριφοράς του 32χρονου πιλότου, όταν μάλιστα γινόταν κάτι που δεν του άρεσε. Αυτό είχε σαν συνέπεια από ευγενικός να γίνεται απότομος, να μιλά στον ενικό και να απειλεί όσους μετέφεραν κάποια μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ»

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι η γυναίκα μου απευθύνθηκε σ’ εκείνον και ανέφερε υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com