1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:23
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Αντιπολιτευτική παράνοια:  Τα σκ@τ@ της  Λάρισας είναι χωρίς… μικρόβια!!! – Ρεπορτάζ σοκ του «εργαλείου» Παπαπέτρου


Φαινόμενο ανθρώπων να μισούν τόσο πολύ τον τόπο τους, την πατρίδα τους, να προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βλάψουν και όλα αυτά επειδή δεν μπορούν να την εξουσιάσουν, όπως αρκετοί από αυτούς  που είτε αποτελούν είτε  στηρίζουν το σύστημα Παπαπέτρου – Σκοτινιώτη,  δεν πρέπει να έχει υπάρξει.

Ετσι το δημοσιογραφικό (;) «εργαλείο» του Παπαπέτρου μετά τις έντονες αντιδράσεις του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που προκάλεσε και εισαγγελική παρέμβαση,  για την καταστροφική μόλυνση του Παγασητικού από τα νερά ης Κάρλας, έσπευσε να υιοθετήσει εξόφθαλμα παραπλανητικές και αναληθείς διαβεβαιώσεις «αρμοδίων»,  που μόνο να πίνουμε το νερό από την Κάρλα, και τον Πηνειό, δεν μας συνέστησαν, αλλά απέδωσαν τα φαινόμενα ρύπανσης και μόλυνσης στις πλημμύρες του Βόλου και του Πηλίου.

Με τίτλο «“Αθώα” η Κάρλα για την επιβάρυνση του Παγασητικού»  δημοσιεύτηκε στο «εργαλείο» ρεπορτάζ που κατέληγε: « Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , ταυτόχρονα οδηγήθηκε στον Παγασητικό , αρχικά μέσω του Πηνειού και στη συνέχεια μέσω της Κάρλας, τμήμα της  ροή  του βιολογικού της Λάρισας, που είχε υποστεί ζημιά από τις πλημμύρες , με την δημοτική αρχή της γειτονικής πόλης να τονίζει ότι με βάση τη Νομοθεσία οδήγησε τα λύματα στον νόμιμο αποδέκτη , δηλαδή τον Πηνειό και οι μετρήσεις έδειχναν στο ποτάμι  χαμηλή επιβάρυνση, λόγω της διάλυσης του μικροβιακού φορτίου στα πλημμυρικά νερά, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Λαρισαίων». Ήμαρτον…