Ψυχαγωγία

Αγριες Μέλισσες: Νέο spoiler -Ενας βιασμός, μια εγκυμοσύνη και μια έκτρωση

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα των Αγριων Μελισσών, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Και ενόψει πρεμιέρας, τα spoilers για τις Αγριες Μέλισσες έχουν πάρει φωτιά. Πέρα από το αναπάντεχο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, φαίνεται ότι απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά την Ελένη.

Οπως είναι γνωστό από τα τρέιλερ των Αγριων Μελισσών που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 συλλαμβάνεται για το φόνο του άνδρα της, Σέργιου Σεβαστού. Και αν μέχρι τώρα η Ελένη Σταμίρη ζούσε δύσκολα ο πραγματικός εφιάλτης για εκείνη ξεκινά με το που θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια τόσο από τις συγκρατούμενές της, όσο και από τον διευθυντή, αλλά και τον δεσμοφύλακα των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δύο θα βιάσει την Ελένη μέσα στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια θα την ερωτευτεί παράφορα.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Λενιώ να μένει έγκυος μετά τον βιασμό της, χωρίς να το γνωρίζει, και πως όταν ο δεσμοφύλακας και ο δευθυντής το ανακαλύψουν θα προσπαθήσουν να της κάνουν έκτρωση εν αγνοία της.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr