MobileΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Αχ. Μπέος για Αποστολάκη: Θλιβερό παρελθόν για την αυτοδιοίκηση, ας κάνει καριέρα στο Ciao!

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, απαντά στην αισχρή και συκοφαντική, όπως την χαρακτηρίζει επίθεση σε βάρος του από τον Ιάσονα Αποστολάκη, τον οποίο και καλεί να εγκαταλείψει την αυτοδιοίκηση για την οποία είναι ήδη θλιβερό παρελθόν και να κάνει καριέρα σε έντυπα όπως τύπου Ciao ή Espresso, ενώ με νόημα σημειώνει ότι όσους επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές στην Αριστερά τους χαρακτήριζαν ρουφιάνους και χαφιέδες.

Η πλήρης δήλωση του κ. Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής:

«Δυστυχώς σε μια μεγάλη, για όλους μας, μέρα, όπως η σημερινή, αναγκάζομαι να απαντήσω στην  αισχρή επίθεση που συνεχίζει εναντίον μου ο ελεεινός, όπως πάντα, και ανεκδιήγητος Ιάσονας Αποστολάκης, που αδυνατώντας να συνέλθει από τον διασυρμό που οι πολίτες του Βόλου του επιφύλαξαν στις εκλογές όταν με περισσό θράσος και απύθμενη αφέλεια θέλησε να διοικήσει την πόλη, παρέλαβε την σκυτάλη της συκοφαντίας, της παραπληροφόρησης και της χυδαιότητας σε βάρος μου, από τον ομόσταυλό του Καρεκλίδη, και επιδόθηκε στην…. αναζήτησή μου γιατί δήθεν έχω εξαφανιστεί από την πόλη!

Ως εξαφανισμένος, λοιπόν, καθημερινά είμαι στο Δημαρχείο, όπου μαζί με τους συνεργάτες μου παλεύουμε για λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που εν μέσω πανδημίας ανακύπτουν. Ως εξαφανισμένος συντόνισα την προσπάθεια απολύμανσης κεντρικών δρόμων και κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Ως εξαφανισμένος συντόνισα την επιχείρηση για την τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην παραλία στο πλαίσιο του περιορισμού της κυκλοφορίας.  Ως εξαφανισμένος πήγα στο Αλιβέρι και την Αγ. Παρασκευή για τις απολυμάνσεις στους οικισμούς των Ρομά, μίλησα μαζί τους και τους ενημέρωσα για τα έκτακτα μέτρα και συντόνισα την χωρίς καμία αντίδραση διενέργεια δεκάδων τεστ ελέγχου.

Παραθέτοντας αυτά δεν διεκδικώ κάποιο έπαινο. Το καθήκον μου έπραξα και θα συνεχίσω να το πράττω. Όπως σωστά, παραδόξως, επισημαίνει ο μειωμένων ικανοτήτων, γενικώς, Ιάσονας, είμαι καπετάνιος και όχι ποντίκι, όπως ο ίδιος, και πάντα στην αντίπερα όχθη από  τον κρατικοδίαιτο αυτόν ηθικά νάνο, που σε κάθε ευκαιρία δείχνει την παροιμιώδη μικροπρέπεια και μικροψυχία που τον χαρακτηρίζουν.

Στους θλιβερούς Ιάσονα και ΣΙΑ των «ΜαζΊ», πολιτικά και «πνευματικά» παιδιά των Πουλάκηδων και των Σκοτινιώτηδων, απαντούν καθημερινά οι πολίτες του Βόλου. Τους έχουν περιθωριοποιήσει, στέλνοντας τους στον σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής, εκεί όπου ανήκουν. Και οι ίδιοι φροντίζουν να δικαιώνουν την επιλογή αυτή με την εκτός πραγματικότητας συμπεριφορά τους. Όπως λέει ο λαός μας «εδώ καράβια χάνονται και αυτοί… αρμενίζουν». Αλλά, αλήθεια, είναι  ικανοί να κάνουν κάτι άλλο;

ΥΓ. Χρόνια τώρα, όλες οι ελεγκτικές αρχές του Δημοσίου, οι Εισαγγελείς, κάθε αρμόδιος θεσμικός φορέας , με αλλεπάλληλους, και ασφαλώς όχι τυχαίους, ελέγχους, εξετάζουν εξονυχιστικά τα οικονομικά του Δήμου Βόλου, επί της δικής μας Δημοτικής μας Αρχής. Και σε αντίθεση με το παρελθόν με τις τεράστιες «μαύρες τρύπες», φυσικά δεν εντοπίζουν τίποτα το μεμπτό! Τι απομένει λοιπόν σε αυτά τα θλιβερά απομεινάρια του σκοτινού και φαύλου καθεστώτος; Να ασχολούνται με το πού παρκάρω με το αυτοκίνητό μου, πώς περνώ με την οικογένειά μου και άλλα τέτοια «δημιουργικά». Τουλάχιστον ας πάνε να εργαστούν σε κανένα έντυπο τύπου Ciao ή Espresso μήπως κάνουν καριέρα γιατί  για την αυτοδιοίκηση αποτελούν  ήδη θλιβερό παρελθόν.

ΥΓ1. Στην Αριστερά, την οποία ο Αποστολάκης και οι όμοιοι του βρομίζουν και προσβάλλουν με την επίκλησή της, όσους επιδείκνυαν τέτοια συμπεριφορά τους χαρακτήριζαν χαφιέδες και ρουφιάνους. Στην Αριστερά…»

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com