Τοπικά

43χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στο δρόμο Βόλου – Αγριάς

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων. Νεκρός ο  43χρονος Κωνσταντίνος Χρήστου που εργάζονταν ως πολιτικό προσωπικό με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου  στη Μονάδα Ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο  στο ύψος της Αγριάς.

Ο άτυχος 43χρονος οδηγούσε χθες νωρίς το πρωί τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Λίγο πριν την είσοδο της Αγριάς, προκειμένου να αποφύγει πεζό που εκείνη την ώρα έκανε το πρωινό του τρέξιμο στην άκρη του δρόμου, ο άτυχος δικυκλιστής παρέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του να φύγει από το δρόμο. Οι δύο άνδρες έπεσαν τραυματισμένοι και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 43χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας ωστόσο ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι για αυτό και οι γιατροί έκριναν ότι  έπρεπε να εγχειριστεί επειγόντως. Υποβλήθηκε σε λεπτή πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και ενώ μεταφέρονταν με ασθενοφόρο διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ στο Βόλο) άφηνε την τελευταία του πνοή στην οδό Δημητριάδος  μέσα στο ασθενοφόρο.  Ο 46χρονος πεζός που παρασύρθηκε από τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 43χρονος,  τραυματίστηκε ελαφρά και  νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Συντετριμένος ο διοικητής της Μονάδας 307 ΤΣΥΑΥ Γ. Τοσιλιάνης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την απώλεια του 43χρονου Κώστα Χρήστου έκανε λόγο για ένα σπάνιο παιδί που ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου μέσα στη Μονάδα. Ο άτυχος 43χρονος κατάγονταν από την Κοζάνη και από το 2000 που διορίστηκε στο 307 ΤΣΥΑΥ ως ηλεκτρολόγος διέμενε στη Μαγνησία. Τα τελευταία χρόνια και επειδή του άρεσε πολύ η περιοχή της Αγριάς αγόρασε ένα οικόπεδο όπου έφτιαξε το σπίτι που διέμενε.  Το άγγελμα του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη μέσα στη Μονάδα σε συναδέλφους, φίλους αλλά και όλο το στρατιωτικό προσωπικό. Η κηδεία του σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει τις επόμενες μέρες στην ιδιαίτερα πατρίδα του Κοζάνη.