Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:24
Βόλος

Super League 1: Παναθηναϊκός-Βόλος στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα






Σιγά-σιγά φτάνουμε προς τα play off καθώς μπαίνουμε στην 23η στροφή του πρωταθλήματος και την αυλαία της, ανοίγουν δύο παιχνίδια.

Αρχικά στις 17:00 (Cosmote Sports 1), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με μοναδικό στόχο να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/02).

Σάββατο (18/02):

Παναθηναϊκός-Βόλος 17:00 (CS1)

Κυριακή (19/02):
Λαμία-Ολυμπιακός 16:00 (CS1)

Παναιτωλικός-Ιωνικός 19:30 (CS1)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (NS Prime)Δευτέρα (20/02):
Ατρόμητος-Λεβαδειακός 18:00 (NS Prime)
ΟΦΗ-Άρης 19:30 (CS1)

ΠΑΟ-Βόλος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον Μάγκνουσον καθώς δεν είναι 100% έτοιμος ενώ εκτός έμεινε και ο Καμπετσής που δεν υπολογίζεται. Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Από την άλλη ο Βόλος προέρχεται από μία πολύ κομβική νίκη επί του Ατρομήτου (2-1), με αποτέλεσμα να βρίσκεται αγκαλιά με την είσοδο στα play off. Το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Μπαριέντος και Ντέλετιτς θα είναι εκτός αποστολής ενώ οι εκλεκτοί για το ματς θα είναι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/02) κλείνει με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, NS2). Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους δύο βαθμούς υπέρ των Αρκάδων και η νίκη θα κλειδώσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το θέμα της… παραμονής αλλά θα κρατήσει την εκάστοτε ομάδα ζωντανή για τα play off.