Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:51
Κόσμος

Βίντεο σοκ: H στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες εξοντώνονται από ουκρανικό πύραυλο






Αυτή είναι η δραματική στιγμή όπου μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών γίνεται κομμάτια από Ουκρανούς που εκτοξεύουν πύραυλο εναντίον τους.

Στο βίντεο, μια ομάδα στρατιωτών του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να περιπλανιέται ανυποψίαστη μέσα σε ένα μέρος γεμάτο νάρκες.

Φαίνεται να μην έχουν ιδέα για το τι θα τους συμβεί. Τα πυρά εκτοξεύονται από Ουκρανούς στρατιώτες οι οποίοι είναι κρυμμένοι.

Σύμφωνα με σχόλια στο Twitter το όπλο που χρησιμοποιήθηκε πιστεύεται ότι είναι ένας ουκρανικός αντιαρματικός εκτοξευόμενος πύραυλος, ο Stugna-P.

Προσοχή, σκληρό βίντεο

Το συγκεκριμένο όπλο μπορεί να εντοπίσει στόχους πάχους έως και 800 χιλιοστών και να τους διαπεράσει. Συνεπώς τα ανθρώπινα σώματα αποτελούν πανεύκολο στόχο.

Οι σχολιαστές στο Twitter έμειναν έκπληκτοι από την ακρίβεια του όπλου.

Ένας από αυτούς σχολίασε: «Όποιος έριξε αυτές τις τρεις βολές είναι, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος χειριστής στη γη»

Αφού χτυπήθηκαν από το φονικό όπλο, δύο στρατιώτες που γλίτωσαν γυρνούν πίσω για να προσπαθήσουν να σώσουν τους συντρόφους τους.

«Οι στρατιώτες δεν είναι μόνοι τους. Εκπλήσσομαι που γύρισαν πίσω για τους τραυματισμένους συντρόφους τους», σχολιάζει κάποιος.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά τους αφήνουν αιμόφυρτους στο πεδίο της μάχης».

Λίγο μετά την παραλαβή των τραυματισμένων συντρόφων τους, οι Ρώσοι στρατιώτες πυροβολούνται ξανά από το ίδιο όπλο.

Στη συνέχεια αρχίζουν να φεύγουν τρομοκρατημένοι, τρέχοντας γρήγορα σε όλο το πεδίο φοβούμενοι για τη ζωή τους, πριν πυροβοληθούν για τρίτη φορά.

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τα άψυχα σώματά τους διασκορπισμένα στο χωράφι.

Άλλοι θεατές πάλι δεν ήταν σίγουροι αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Stugna-P.

Κάποιος έγραψε: «Δεν ξέρω, πιστεύω πως είναι πυροβόλο πεδίου των 100 χιλιοστών με βλήμα HEAT».

Άλλοι υπέθεσαν ότι το όπλο θα μπορούσε να είναι ένα Bayraktar, μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κατασκευάζεται στην Τουρκία.

Η Ουκρανία φέρεται να διαθέτει 20 από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν πυραύλους σε στόχους από απόσταση έως και 80 μιλίων.

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Αυτός ο σκοπευτής είναι σίγουρα ειδικός. Πολύ ακριβής».

Αυτό το βίντεο έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον αφανισμό περισσότερων από 100 Ρώσων στρατιωτών από ένα μόνο ουκρανικό χτύπημα.

Η Ουκρανία δήλωσε ότι χρησιμοποίησε έναν πύραυλο Tochka-U της σοβιετικής εποχής για να ανατινάξει και να σκοτώσει μια ομάδα περισσότερων από 100 Ρώσων στρατιωτών.