ΒόλοςΤοπικά

15.000 ευρώ από πόρους της Βουλής για την μετεγκατάσταση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Με το ποσό των 15.000 ευρώ από οικονομικούς πόρους της Βουλής θα ενισχυθεί το εγχείρημα της μετεγκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου σε σύγχρονη δομή, όπως έκανε γνωστό ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, κ. Χρήστος Μπουκώρος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, που με την απόφασή του αποδεικνύει ότι η Βουλή των Ελλήνων, ζώσα και δρώσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας, αποτελεί όχι μόνο τον ακρογωνιαίο λίθο του πολιτεύματος αλλά και της ενότητας και αλληλεγγύης των Ελλήνων. Κύριε Πρόεδρε, θερμότατες ευχαριστίες», δήλωσε ο βουλευτής Μαγνησίας.

Τέλος, σε συνάντηση με τον Χρήστο Μπουκώρο, η Πρόεδρος της Τοπικής Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ του παραρτήματος Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της αλλά και εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον βουλευτή Μαγνησίας. Η κ. Παπανδρέου, επίσης, γνωστοποίησε ότι στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ θα αναρτηθεί πίνακας με τα ονόματα ευεργετών και χορηγών, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το λογότυπο της Βουλής των Ελλήνων.