Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024 00:34
Παραπολιτικά

Όταν ο Μαρκογιαννάκης καλούσε το θύμα επίθεσης να αυτοπροστατευτεί και ο Αλ. Δούρας τρελαινόταν – Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια (βίντεο)






Συνεχίζεται ακόμα ο απόηχος των επεισοδίων που προκλήθηκαν από μερίδα φανατικών του Ολυμπιακού Βόλου, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, αλλά κυρίως για την πρωτοφανή στάση του ηγετικού διδύμου της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, Τόλια – Μαρκογιαννάκη, που στράφηκαν τόσο κατά της Δημοτικής Αρχής, όσο και κατά δημοσιογράφου από τη Λάρισα γιατί προφανώς “ερέθιζαν” τους ταραξίες, άρα οι ίδιοι ήταν υποχρεωμένοι να επιτελέσουν το καθήκον τους!!!
Η στάση και συμπεριφορά Μαρκογιαννάκη πάντως δεν είναι καινούργια. Αντίστοιχη, απίστευτη συμπεριφορά, είχε επιδείξει και τον Φεβρουάριο του 2013 στη διάρκεια επεισοδίων στο Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα στο γραφείο του τότε διοικητή Ζαxαρόπουλου. Τότε ο αλήστου, πραγματικά, μνήμης διοικητής φέρεται να βιαιοπράγησε κατά του γιατρού. Νικ. Χαυτούρα για να μην εισέλθει ο δεύτερος στο γραφείο του και όταν ζητήθηκε από τον κ. Μαρκογιαννάκη να παρέμβει είπε το αμίμητο: «Ας προστατεύσει μόνος του τον εαυτό του». Για τη συμπεριφορά αυτή μάλιστα δέχθηκε την έντονη κριτική και τις διαμαρτυρίες του γιατρού και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξ. Δούρα, σήμερα διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Για του λόγου του αληθές δείτε το βίντεο από το συγκεκριμένο επεισόδιο (οι επίμαχες σκηνές είναι από το 3. 20 και μετά)