Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:09
Τοπικά

Όλα τα ονόματα υποψηφίων στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ






Έληξε χθες το απόγευμα η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας υποψήφιοι τελικά είναι δύο, ο απερχόμενος πρόεδρος Δήμος Νταόπουλος και το μέλος της απερχόμενης ΝΟΔΕ Νίκος Αθανασάκης.

Υποψήφιοι μέλη της ΝΟΔΕ είναι: Θ. Αθανασός, Αντ. Ακτσιαλής, Ευτυχία Αντωνίου, Βασ. Αποστολάκης, Β. Γκουντάρας, Μαρία Θλιβερού, Χρ. Καραβασίλης, Ι. Κονταράτος, Βασ. Μπρούζος, Μαρία Παπαδιά, Κων. Πολύζος, Ι. Σαρακατσάνος, Ι. Τέας και Γ. Χρηστάκης (εκλέγονται 9).
Για την ΔΗΜΤΟ Βόλου υποψήφιος πρόεδρος είναι ο απερχόμενος Δ. Βαίτσης και μέλη οι Δ. Γούργος, Κ. Καίδης, Λ. Κόκκαλης, Αργ. Μπισακός, Παρασκευή Παπαδοπούλου, Σοφία Πιταράκη, Ανδρομάχη Ροϊλού, Κ. Τσακούμης, Μαρία Τσουκαλά (εκλέγονται όλοι).
Υποψήφιος πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ Ν. Πηλίου είναι ο Σπ. Δεσύλλας, στη ΔΗΜΤΟ Ζαγοράς-Μουρεσίου ο Δημ. Αλμπάνης, στη ΔΗΜΤΟ Αλμυρού ο Δημ. Αναστασίου και στη ΔΗΜΤΟ Ρ. Φεραίου ο Ι. Κουβάτας. Στη ΔΗΜΤΟ Σκιάθου υποψήφιοι πρόεδροι είναι δύο, ο Ν. Φεγγερός και ο Π. Κόλιας.

Υποψήφιοι σύνεδροι είναι οι: Κ. Αλεξογιάννης, Π. Δημητριάδης, Π. Ζέκας, Χρ. Ιγγλέσης, Αικατερίνη Καλτσογιάννη, Αλ. Κασίδης, Ελένη Κοπάνου, Κ. Μαραβέγιας, Στ. Μαργαρίτης, Αθ. Μόρας, Κων. Μπασδάνης, Ν. Νομικός, Μαρία Παπαδιά, Ελένη Ράπτη, Ι. Σρακατσάνος, Γ. Σκλιάς και Στ. Χατζηστυλιανός (εκλέγονται όλοι).
Οι εσωκομματικές εκλογές έχουν οριστεί για την Κυριακή 13 Μαϊου. Στις επικείμενες εκλογές θα ισχύσει ο νέος κανονισμός, γεγονός που σημαίνει ότι οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ, αλλά και των τοπικών οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), θα εκλέγονται πλέον από το σύνολο των στελεχών και μελών, που θα συμμετέχουν στις εκλογές και όχι από ειδικό εκλεκτορικό σώμα (βουλευτών και στελεχών της ΝΟΔΕ), όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εκλογές, είναι να έχουν καταβάλει τουλάχιστον την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, που είναι 12 ευρώ. Τα μέλη της ΝΔ που δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 4 Μαΐου, εφόσον έχουν επιλέξει την ηλεκτρονική πληρωμή.