Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:19
Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη πλ. Χρυσοχοίδη






Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου Βόλου, στην πλατεία Χρυσοχοίδη, την Τετάρτη  20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα έναρξης 7:00 μ.μ..

Τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους χορούς και κάλαντα από όλη την Ελλάδα και θεατρικά δρώμενα υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Γκογκινούδη Μαρία και Τσιγγινούδη Σταυρούλα, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά και η βραδιά θα συνεχιστεί με γλέντι παρέα για μικρούς και μεγάλους, με παραδοσιακούς χορούς και  τραγούδια.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και ενόψει των εορταστικών ημερών, η προσφορά ειδών διατροφής μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου, είναι σημαντική. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει ό, τι επιθυμεί, καθώς και το λίγο για κάποιους είναι πολύ για κάποιους συνανθρώπους μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Χαρά!