Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:56
Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και το Σωματείο της «ΒΕΜΕΚΕΠ»






Με τη συμμετοχή δεκάδων μεταλλεργατών και των οικογένειών τους πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και του Σωματείου εργαζομένων «ΒΕΜΕΚΕΠ», στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου που γέμισε με τα χαμόγελα και τις φωνές δεκάδων παιδιών.

Η γιορτή άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου, Στεργίου Κώστα και ακολούθησε χαιρετισμός από την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας Κωτή Ρίτσα.

Στη συνέχεια τα μικρά παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το θεατρικό δρώμενο “Οι μάγισσες που μισούσαν τα κάλαντα”, με τη συμμετοχή παιδιών διαφόρων ηλικιών, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία του 3ου Γυμνασίου Βόλου με τα παιδιά να τραγουδούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς από το χορευτικό παιδικό τμήμα του Μικρασιάτικου Συλλόγου Νέας Ιωνίας “Μνήμες προσφύγων” που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Στο τέλος ένα συμβολικό δώρο περίμενε όλα τα παιδιά των μεταλλεργατών αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Πλούσιος μπουφές, αναψυκτικό και κρασάκι προσφέρθηκε σε όλες τις οικογένειες και σε όλους τους συμμετέχοντες.