Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:50
Αθλητικά

Χουάν Φεράντο: Συγκέντρωση, νίκες και ωραίο ποδόσφαιρο!






Ο προπονητής της ΠΑΕ Βόλος, Χουάν Φεράντο, μίλησε στη mikriliga.com για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται από την περασμένη χρονιά στον πάγκο της βολιώτικης ΠΑΕ όπου πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας την άνοδο στην FootballLeague.

Υπάρχει ικανοποίηση από την προετοιμασία της ομάδας;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να δούμε πως θα μπορέσουμε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Ποιοι είναι στόχοι για την φετινή σεζόν;

Για εμάς ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Αν καταφέρουμε να τα πετύχουμε, πιστεύω θα φτάσουμε ψηλά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, έχει κλείσει;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό από πέρυσι και οι παίκτες που ήρθαν ήταν αυτοί που θέλαμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει απίθανο να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, ωστόσο εάν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε θα δούμε την κατάσταση και αναλόγως θα κινηθούμε.