Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024 14:41
Αθλητικά

Χουάν Φεράντο: «Προχωράμε βήμα, βήμα»






Την ευκαιρία για μεγαλύτερο σκορ έχασε ο Βόλος σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας του, Χουάν Φεράντο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση και δεν απειλήθηκε καθόλου. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ηροδότου:

«Σήμερα πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Εμείς αντίθετα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να κάνουμε μεγαλύτερο σκορ, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε ένα σκορ του 3-0, ή 4-0. Δουλέψαμε καλά στην άμυνα και στις στημένες μπαλιές του αντιπάλου και δεν δεχθήκαμε φάσεις. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ηρόδοτο που έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Βόλος είναι πρώτος στην βαθμολογία και κάνει πορεία ανόδου».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε καλή νοοτροπία και κοιτάζουμε βήμα, βήμα τα παιχνίδια μας».

Αυτή είναι η δεύτερη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, η προηγούμενη ήταν εδώ στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Τι αναμνήσεις έχετε από τα μέρη μας;

«Εϊναι παρελθόν και δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι όσοι συνεργάστηκα».