Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 18:52
Αθλητικά

Χουάν Φεράντο: «Ένα ακόμα αντιντόπινγκ»!






Στη νοοτροπία των παικτών του Βόλου στάθηκε ο Χουάν Φεράντο μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στην Κέρκυρα. Παράλληλα ο Ισπανός τόνισε ότι το πέναλτι που πήραν οι Φαίακες δεν υπήρχε, ενώ έδειξε φανερά ενοχλημένος από τους ελέγχους ντόπινγκ που ζητούν οι αντίπαλοί του. Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα δείχνει την εικόνα του αγώνα. Δουλεύαμε επιθετικά σε όλο το ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Μετά το πέναλτι το οποίο έδειξε και η τηλεόραση ότι δεν ήταν, οι παίκτες μας αντέδρασαν καλά, είχαν καλή νοοτροπία. Είμαι χαρούμενος, γιατί οι παίκτες μου δεν σκέφτονταν την ισοπαλία, αλλά τη νίκη. Το 2-1 είναι καλό για εμάς.

Τώρα είναι η ώρα για διακοπές Χριστουγέννων, για ένα ακόμα αντιντόπινγκ κοντρόλ, γιατί συνέχεια μας κάνουν ελέγχους. Ελπίζω οι παίκτες να χαλαρώσουυν με τις οικογένειές τους. Η δουλειά των παικτών είναι φανταστική. Όχι μόνο οι 11, αλλά και οι εκτός αποστολής. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα, καλά Χριστούγεννα και σε δύο εβδομάδες συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια για να τελειώσουμε τη σεζόν.

Ο Βασίλης Μάντζης είπε:

«Παίζαμε με μια ομάδα που αν εξαιρέσω τη δική μου ήταν το φαβορί για το πρωτάθλημα. Την κερδίσαμε, πήραμε μία πολύ καλή διαφορά από τον δεύτερο. Ήταν πολύ σημαντικό έτσι όπως ήρθε η νίκη. Δείξαμε ότι είχαμε χαρακτήρα, γιατί δεν κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και καλή χρονιά σε όλους».