Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:18
Τοπικά

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: Και πάλι μας έκαναν ρεζίλι οι της Περιφέρειας! Απίστευτη ταλαιπωρία με τα lift, που υποτίθεται ότι συντήρησαν!






Απερίγραπτο χάλι, μεταφέρουν οι εκατοντάδες επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, με αναφορές τους στο διαδίκτυο και οι εντυπώσεις τους είναι ντροπιαστικές για την περιοχή μας, με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και τους πολυφωτογραφημένους (και διαφημισμένους) Κολυνδρίνη και Ιγλλέση να είναι εξαφανισμένοι και να μην δίνουν καμία απολύτως εξήγηση. Θυμίζουμε, πάντως, ότι το τελευταίο ανάλογο φιάσκο, προ εβδομάδας, είχεαν επιχειρήσει να το αποδώσουν σε…σαμποτάζ, προκαλώντας τη γενική θυμηδία.

xionodromiko

Σχετικά με τη σημερινή μέρα στο χιονοδρομικό διαβάζουμε από το γνωστό blog voliotaki, ανάρτηση αναγνώστη: Απερίγραπτο χάλι στο χιονοδρομικό. Το διπλό χαλασμένο, το πάνω μονό υπολειτουργεί και ο κόσμος με τα σκι στον ώμο να παίρνει την ανηφόρα για να γυρίσει πίσω στα πάρκινγκ. Τα πάρκινγκ γεμάτα τουρίστες που ήρθαν να κάνουν σκι στο Πήλιο. Πόσο γελασμένοι είναι!!!

Το μόνο που λειτουργεί είναι ο αποχιονισμός. Ας δώσουν το χιονοδρομικό σε αυτόν που κάνει τον αποχιονισμό προφανώς θα τα καταφέρει καλύτερα ο εργολάβος από τους κομματικούς “manager”. Τώρα πως γίνεται μετά την περιβόητη ετήσια συντήρηση που κόστισε -εάν θυμάμαι καλά- 60000e να λειτουργούν με τόσα προβλήματα τα lift …

Εδώ και 3 εβδομάδες που άνοιξε δεν έχει υπάρξει μια μέρα χωρίς προβλήματα!!! Μήπως πρέπει κάποιος να παραιτηθεί; Τουλάχιστον αυτό για τα μάτια του κόσμου…

xionodromiko2

Με την ευκαιρία να σας ξαναενημερώσω ότι αποδείξεις το ταμείο δεν κόβει, μόνο μετά από παράκληση. Έχω πάει φέτος 4 φορές και το έχω διαπιστώσει. Ποιός κάνει κουμάντο στα οικονομικά του χιονοδρομικού και ποιος διαχειρίζεται το χρήμα που ρέει άφθονο στο ταμείο Σάββατο και Κυριακή πρωί.  Οι κάρτες που πωλούνται δεν είναι απόδειξη. Μπορείς να τυπώσεις όσες θες με έναν scanner & έναν καλό εκτυπωτή στο σπίτι σου. Η δικαιολογία ότι τις κόβουν μετά για να γλυτώσουν χρόνο μάλλον δεν πείθει, γιατί δεν τις κόβουν από πριν λέω εγώ…”