Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:31
Τοπικά

Χιλιάδες Βολιώτες παρακολούθησαν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλααση (video)






Την βεβαιότητα ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας εξέφρασε απο τον Βόλο η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.Έχει δημιουργηθεί μεγαλύτερο ζήτημα από την πλευρά της Τουρκίας.

Σε διπλωματικό επίπεδο οι κινήσεις του πρωθυπουργού Σύνοδο Κορυφής ήταν τέτοιες που έχουμε πολλούς συμμάχους. Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι μόνο δικά της αλλά σύνορα της Ευρώπης και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της.

O ταξίαρχος, διοικητής ανώτερης φρουράς Βόλου και της ταξιαρχίας πεζοναυτών, Ευάγγελος Παπαδόπουλος επισήμανε με νόημα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους. Έχουμε πνεύμα νικητή και οι καρδιές μας είναι στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών.

Τους περιμένουμε να γυρίσουν πίσω. Ο ελληνικός στρατός και οι ένοπλες δυνάμεις είναι περήφανες και στο βλέμμα των στρατιωτών που παρέλασαν σήμερα ;ένα πράγμα ισχύει «Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε την αποστολή μας.  Ευχαριστούμε τον λαό του Βόλου για ετο κλίμα που λαμβάνουμε κάθε φορά που κάνουμε παρέλαση. Με τέτοια πληρώματα ελικοπτέρων και τέτοια μέσα εμείς οι πεζοναύτες δεν φοβόμαστε ποτέ για τί ξέρουμε ότι μας υποστηρίζουν οι καλύτεροι.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr