Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:50
Άλλες Ειδήσεις

Χαμός στον Alpha: Live παρέμβαση Κοντομηνά κατά Τσιμτσιλή! (videos)






Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον Alpha σήμερα το πρωί! Ο πρόεδρος του καναλιού, Δημήτρης Κοντομηνάς, παρενέβη έξαλλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε «ντροπιασμένος»!

Όλα ξεκίνησαν μετά από μία λεκτική αντιπαράθεση του Δημήτρη Παπανώτα με τον Δήμο Βερύκιο, με τον τελευταίο να πετάει τα ακουστικά του και να σηκώνεται να φεύγει από το στούντιο!

Ο τσακωμός του Δημήτρη Παπανώτα με τον Δήμο Βερύκιο, αφορούσε την ένταξη των Φούρνων Ικαρίας στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, κάτι που γίνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία, με τον πρώτο να τονίζει πως είναι ντροπή για το ελληνικό κράτος να μην μπορεί να καλύψει αυτά τα κενά και να χρειάζεται η παρέμβαση επιχειρηματιών.

Φαίνεται πως η άποψή του παρεξηγήθηκε και μετά ακολούθησαν τα χειρότερα…

Η παρουσιάστρια πήγε σε διαφημίσεις, και όταν συνεχίστηκε η εκπομπή ο κ. Βερύκιος είχε επιστρέψει στη θέση του και τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.

Κανείς τους, όμως, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε! Ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, παρενέβη τηλεφωνικά, όντας σε έξαλλη κατάσταση, και τα έβαλε με όλους!

«Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Κοντομηνάς!

Στο σημείο εκείνο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση και έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος συνέχισε σε ακόμη πιο έντονο ύφος: «Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»!