Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:38
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτό έγκλημα στον Έβρο: Σκότωσαν με μαχαίρι τις τρεις γυναίκες






Σφαγμένες με πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, είναι οι τρεις γυναίκες που εντοπίσθηκαν νωρίτερα, στο Πραγγί Εβρου, κοντά στην όχθη του ποταμού, όπως είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, μάλιστα, τα τρία θύματα πιθανότατα είναι μάνα και οι δύο κόρες της, ηλικίας από 15 – 25 ετών.

Όπως είπε ο κ.Παυλίδης, έχουν ληφθεί δείγματα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι έχουν συγγένεια μεταξύ τους τα θύματα. Παράλληλα,  έχουν περισυλλεγεί και διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά τους, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δηλώνει την ταυτότητά τους. Προβληματισμό στις αρχές όμως, προκαλεί το γεγονός ότι τα θύματα φέρουν πανομοιότυπα τραύματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα οι γυναίκες είχαν πνιγεί στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, από το ποτάμι.

Αυτή την ώρα μόνο σενάρια μπορεί να γίνουν για τα αίτια του τριπλού εγκλήματος, στην προσπάθεια της αστυνομίας να κάνει μια πρώτη «χαρτογράφηση» για να προσανατολισθούν οι έρευνες.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ επί τόπου μετέβη ο ιατροδικαστής .

Οι σοροί τους μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας- νεκροτομής.